Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Manchester United kontrakterar Gomes

Manchester United skrev under onsdagen kontrakt med 17-årige mittfältstalangen Angel Gomes. Han har spelat i klubben sedan han var sex år och var bland annat med och tog U17-VM-guld med England. Nu belönas han med ett A-lagskontrakt.

– Det är fantastiskt och något jag har jobbat för i hela mitt liv och hela tiden sedan jag kom till klubben vid sex års ålder. Det är jätteskönt för mig och för min familj att till slut få avtalet klart, säger han till klubbens hemsida.

Gomes debuterade i fjol för klubben mot Crystal Palace i Premier League.

Publicerad 2017-12-13 kl 22:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons