Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Real har fått ett löfte om Neymar

Neymar blev världens dyraste fotbollsspelare någonsin när PSG värvade brassen från Barcelona för 2,2 miljarder i somras. Men under hösten har det uppgetts att anfallaren inte trivs i Paris – och det har spekulerats i en smått sensationell övergång till Real Madrid.

Nu rapporterar Diario Gol vidare i ärendet. Enligt tidningen har Neymars pappa varit i möte med Reals president Florentino Perez och diskuterat en övergång – med sikte på sommaren 2019. Men Neymars pappa ska enligt Diario Gol ha gett ett löfte till Perez att försöka få till en affär redan till sommaren genom att sätta press på PSG-presidenten Nasser Al-Khelaifi.

Publicerad 2017-12-17 kl 09:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons