Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Guidetti uppges vara ett alternativ för Alaves

John Guidetti får mycket sparsamt med speltid i klubblaget Celta Vigo. Den svenske landslagsmannen har fått nöja sig med kortare inhopp och i samband med en landslagssamling tidigare i år öppnade han själv upp för att hitta en ny klubb med bättre möjligheter till speltid.

– Det är klart att det inte är en bra situation i klubben, jag är inte nöjd med det, det är något som måste lösas och vi har börjat ta tag i det. Men när jag spelar gör jag det jävligt bra och mer än så kan man inte göra, sa Guidetti till Sportbladet.

Nu uppger spanska Cadena SER att Alaves, just nu tredje sist i La Liga, vill förstärka sitt anfall. Radiostationen skriver att man har siktet inställt på Albacetes ukrainare Roman Zozulja. Men förutom Zozulja nämns även just John Guidetti och Valladolids Jaime Mata som potentiella förstärkningar.

Publicerad 2017-12-18 kl 06:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons