Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Albornoz kopplas ihop med Chile-flytt

Den tidigare BP- och Malmö FF-vänsterbacken Miiko Albornoz kan vara på väg bort från Tyskland. Enligt Transfermarkt rapporterar AND Radio att 27-åringen förväntas gå till chilenska huvudstadslaget Colo Colo. Även den tidigare Borussia Dortmund-anfallaren Lucas Barrios kopplas ihop med Colo Colo.

Albornoz förlängde tidigare i år sitt kontrakt med Hannover 96 fram till sommaren 2020, men har under årets säsong bara spelat totalt 100 minuter i Bundesliga. Albornoz är född i Sverige men spelar för Chiles landslag, som han gjort åtta landskamper för.

Publicerad 2017-12-24 kl 16:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons