Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

39v

Hrgota aktuell för klubbyte i Bundesliga

Hannover 96 letar efter en ny anfallare, enligt Bilds uppgifter. Tidningen nämner också att svenske Branimir Hrgota är ett alternativ för Hannover. Bundesliga-nykomlingen uppges framför allt leta efter spelare som är kandidater till att tas ut till sommarens VM, men som inte är förstaanfallare i sin klubbar och är på jakt efter mer speltid.

“Sedan sitt klubbyte från Gladbach till Frankfurt är han bara deltids-joker. Fyra inhopp och 61 minuters speltid under säsongens första halva – alldeles för lite för att ta en plats i Sveriges VM-trupp”, skriver Bild.

Hrgota kom till Frankfurt sommaren 2016 och har kontrakt till sommaren 2019.

I september tidigare i år var Hrgota gäst i podcasten Lundh – lyssna på avsnittet HÄR!

Publicerad 2017-12-25 kl 13:19

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER