Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
49v

Uppgifter: City närmar sig van Dijk

Virgil van Dijk var i somras på väg till Liverpool. Southampton-backen hade lämnat in en transferbegäran och var i långdragna förhandlingar med Liverpool. Men “The Saints” vägrade släppa van Dijk, som blev kvar i klubben.

Inför januarifönstret har det istället ryktats om en flytt till Manchester City för holländaren. Och The Telegraph skriver nu att Premier League-serieledaren är nära att komma överens med Southampton om en övergång. City uppges få betala 60 miljoner pund – drygt 670 miljoner kronor – för van Dijk.

Holländaren har satts utanför Southamptons trupp de senaste matcherna.

Publicerad 2017-12-26 kl 11:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons