Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

38v

Öis förlänger med ynglingen: "Ett jättespännande framtidsnamn"

Jens Cajuste debuterade i superettan i fjol. Den gångna säsongen blev det tre matcher varav två från start för 18-åringens del.

Nu meddelar Örgryte att man förlängt kontraktet med ynglingen. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2018.

– Jens är ett jättespännande framtidsnamn. I år har jag bara sett honom spela en gång, men det gav verkligen mersmak måste jag säga. Han visade prov på jättebra egenskaper. I grunden ser jag honom som en offensiv mittfältare, men han har storleken och närkampsspelet för att klara av en roll som balanserade innermittfältare också, kommenterar tränaren Thomas Askebrand till klubbens hemsida.

Cajuste själv är glad över att det nya kontraktet är påskrivet:

– Det känns som rätt ställe för mig att vara på för att utvecklas till en bättre spelare. Det är mitt mål nästa år, att utvecklas och bli en bättre spelare. Att lära mig av mina lagkamrater och tränare som finns i laget, säger han.

Publicerad 2017-12-30 kl 13:08

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER