Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
49v

Goretzka uppges ha bestämt sig - går till Bayern

Bild är en tysk tidning som normalt har bra ingångar i Bayern München. Nu skriver tidningen att Schalke 04:s mittfältsstjärna Leon Goretzka har bestämt sig för att gå till den tyska rekordmästaren i sommar, när hans kontrakt med Schalke löpt ut.

Goretzka har varit i Schalke sedan sommaren 2013, då han kom från Bochum. Han har hunnit samla på sig tolv A-landskamper för Tyskland, i vilka han stått för sex mål. Under tiden i Schalke har han hittills samlat ihop till 101 Bundesligamatcher och 14 mål i ligan.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Publicerad 2017-12-31 kl 16:35

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons