Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
49v

"Real Madrid ger upp Hazard-värvning - vill satsa på Asensio"

Chelseas Eden Hazard har den senaste tiden ryktats till Real Madrid, och hans far Thierry Hazard gick nyligen ut och sade att hans son tackat nej till en kontraktsförlängning för att göra en flytt till den spanska huvudstadsklubben möjlig.

Nu skriver spanska Marca att Real Madrid skiftat fokus från Hazard, och att man istället för att värva in belgaren istället vill satsa fullt ut på Marco Asensio. Tidningen skriver att Reals klubbtoppar har slutat att jobba för att ta in Hazard.

Publicerad 2017-12-31 kl 15:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons