Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
41v

Brittiska tidningar: Coutinho hoppas på Barcelona-flytt

Ska Philippe Coutinhos övergång till Barcelona bli av till slut? Frågan är värd att ställas, för under tisdagskvällen presenterar nu flera brittiska tidningar uppgifter om att brassen själv hoppas att flytt blir verklighet i januari.

The Times skriver att Coutinho tror att han har spelat sin sista match för Liverpool, men att det krävs ett bud på omkring 150 miljoner euro (133 miljoner pund, 1,45 miljarder svenska kronor) från Barcelona för att Liverpool ska överväga att sälja sin stjärna.

The Telegraph hävdar att Coutinho är “mer bestämd än någonsin” när det kommer till att flytta till Barcelona och att Liverpool kräver omkring 130 miljoner pund för att klubben ens ska fundera på att sälja.

The Guardian skriver att Coutinho skulle föredra att flytta till Barcelona redan i januari framför att genomföra övergången i sommar – och att Liverpool vill ha minst 130 miljoner pund för 25-åringen.

I somras lade Barcelona flera bud på den offensive stjärnan, men de förkastades av Liverpool.

Coutinho har ett kontrakt med Liverpool som löper fram till sommaren 2022 och i det avtalet finns ingen utköpsklausul, uppger the Guardian.

Publicerad 2018-01-02 kl 20:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons