Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Brittiska tidningar: Coutinho hoppas på Barcelona-flytt

Ska Philippe Coutinhos övergång till Barcelona bli av till slut? Frågan är värd att ställas, för under tisdagskvällen presenterar nu flera brittiska tidningar uppgifter om att brassen själv hoppas att flytt blir verklighet i januari.

The Times skriver att Coutinho tror att han har spelat sin sista match för Liverpool, men att det krävs ett bud på omkring 150 miljoner euro (133 miljoner pund, 1,45 miljarder svenska kronor) från Barcelona för att Liverpool ska överväga att sälja sin stjärna.

The Telegraph hävdar att Coutinho är “mer bestämd än någonsin” när det kommer till att flytta till Barcelona och att Liverpool kräver omkring 130 miljoner pund för att klubben ens ska fundera på att sälja.

ANNONS

The Guardian skriver att Coutinho skulle föredra att flytta till Barcelona redan i januari framför att genomföra övergången i sommar – och att Liverpool vill ha minst 130 miljoner pund för 25-åringen.

I somras lade Barcelona flera bud på den offensive stjärnan, men de förkastades av Liverpool.

Coutinho har ett kontrakt med Liverpool som löper fram till sommaren 2022 och i det avtalet finns ingen utköpsklausul, uppger the Guardian.

Publicerad 2018-01-02 kl 20:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto