Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
45v

"Forsbergs tränare ett namn för Bayern"

Ralph Hasenhüttl har gjort succé med Emil Forsbergs RB Leipzig. Under den förra säsongen, lagets första i Bundesliga, kvalificerade österrikaren klubben för Champions League och man gav dessutom Bayern München en rejäl match om ligatiteln.

Just Bayern kommer till nästa säsong att behöva en ny huvudtränare. Jupp Heynckes, som ersatte Carlo Ancelotti då denne fick sparken, har varit tydlig med att det här inhoppet i klubben inte blir längre än en säsong och nu rapporterar den tyska tv-kanalen Sport1 att just Hasenhüttl är ett namn för jobbet.

Hasenhüttl själv har dock tidigare sagt att han inte tror att han är en kandidat. Men enligt Sport1 resonerar Bayern alltså annorlunda.

Publicerad 2018-01-02 kl 08:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons