Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
41v

Allardyce bekräftar: Överens med Besiktas-stjärnan

Everton har under en tid ryktats vara på väg att hämta in Besiktas stjärna Cenk Tosun. Nu ser en övergång ut att vara nära förestående. Sam Allardyce hoppas att ha turken spelklar redan i morgondagens FA-cupmöte med Liverpool.

– Vi har kommit överens om en affär och är på stadiet med personliga villkor. Förhoppningsvis kan vi kunna registrera honom i tid för att spela i cupen, säger Allardyce på en presskonferens enligt klubbens Twitter-konto.

Publicerad 2018-01-04 kl 14:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons