Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
41v

Uppgifter: Augustinsson jagas av Milan

I somras lämnade Ludwig Augustinsson FC Köpenhamn för Werder Bremen i Bundesliga. Vänsterbacken har varit given i elvan i laget som gått trögt i serien och är på nedflyttningsplats. Men kanske blir det bara en säsong i Bremen.

Sport Italia-journalisten Alfredo Pedullà uppger nämligen att Milan är intresserat av att värva Augustinsson till sommaren. På journalistens sajt uppges svensken värderas till cirka 15 miljoner euro – runt 150 miljoner svenska kronor.

Publicerad 2018-01-04 kl 07:19

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons