Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
45v

Sneijder uppges överens med qatarisk klubb

Wesley Sneijder har inte fått till det sedan han kom till Nice i somras. Holländaren har bara gjort fem ligamatcher och ser nu ut att vara på väg bort från klubben. Sneijder har tidigare ryktats vara på gång till LA Galaxy i MLS, men nu uppger De Telegraaf att det istället blir en annan klubb och ett annat land. Tidningen uppger att det finns en muntlig överenskommelse med den qatariska klubben Al Gharaffa och på söndag ska ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2019 skrivas på.

Publicerad 2018-01-05 kl 07:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons