Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
41v

Uppgifter: Chelsea har siktet inställt på Simeone efter Conte

Spekulationerna kring Antonio Contes framtid i Chelsea har visserligen tystnat något, men det finns fortfarande en osäkerhet kring italienaren. Nu skriver The Times att London-klubben inte har några planer på att sparka Conte, men med tanke på oenigheten kring transferpolicy och tränarstrukturen är den allmänna uppfattningen på Stamford Bridge att parterna kommer till en ömsesidig överenskommelse om att managern lämnar i sommar.

The Times skriver också att Chelsea har identifierat Atléticos Diego Simeone som ersättare till Conte. “El Cholo” har varit i den spanska klubben sedan 2011 och förlängde i höstas sitt kontrakt till 2020. Simeone har en speciell koppling till Inter efter sin tid som spelare i klubben och har tidigare sagt att “alla vet att jag kommer att träna Inter en dag”.

DSuxmTDX0AE6Ri3

Publicerad 2018-01-05 kl 07:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons