Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
45v

Uppgifter: Chelsea mycket nära Ross Barkley

I somras var Ross Barkley på väg från Everton till Chelsea. 24-åringen var på läkarundersökning hos London-klubben, men ändrade sig i sista stund och backade ur affären – vilket Evertons ägare bekräftade.

Nu är mittfältaren, som närmar sig comeback efter en lårskada som gjort att han inte spelat ännu den här säsongen, aktuell för Chelsea igen. Enligt The Telegraph är Barkley “på randen” att bli klar för London-klubben och övergången kan enligt uppgifterna bli klar redan under fredagen.

Enligt tidningen kan övergångssumman landa på 15 miljoner pund – drygt 165 miljoner svenska kronor.

Publicerad 2018-01-05 kl 08:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons