Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
40v

Southampton-managern kommenterar Walcott-ryktena: "Inte lätt för oss"

I januari 2006 lämnade en då 16-årig Theo Walcott Southampton för Arsenal. Senare samma år blev han den yngste spelaren någonsin i det engelska landslaget. Men supertalangen nådde aldrig riktigt de höjder som förutspåddes. Och den här säsongen har Walcott fått väldigt dåligt med speltid i Arsenal. I Premier League har det inte blivit en enda match från start och bara fem inhopp.

Anfallaren har nu kopplats ihop med en flytt tillbaka till Southampton. Managern Mauricio Pellegrino har nu kommenterat ryktena, och bekräftar intresset. Men är osäker på om klubben kan lösa värvningen.

– Jag har diskuterat honom. Han är en bra spelare, men jag vet inte med förhandlingarna med den här marknaden. Jag kan föreställa mig att den här typen av spelare har stora möjligheter. För oss är det inte lätt, säger han enligt Sky Sports.

Pellegrino hoppas dock att klubben ska få in något nytillskott i januari.

– Förhoppningsvis kan vi ta in någon som kan hjälpa oss att bli starkare. Det är vårt mål nu. Vi vet att marknaden är svår, men vi jobbar på det.

Publicerad 2018-01-07 kl 10:51

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons