Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Southampton-managern kommenterar Walcott-ryktena: "Inte lätt för oss"

I januari 2006 lämnade en då 16-årig Theo Walcott Southampton för Arsenal. Senare samma år blev han den yngste spelaren någonsin i det engelska landslaget. Men supertalangen nådde aldrig riktigt de höjder som förutspåddes. Och den här säsongen har Walcott fått väldigt dåligt med speltid i Arsenal. I Premier League har det inte blivit en enda match från start och bara fem inhopp.

Anfallaren har nu kopplats ihop med en flytt tillbaka till Southampton. Managern Mauricio Pellegrino har nu kommenterat ryktena, och bekräftar intresset. Men är osäker på om klubben kan lösa värvningen.

– Jag har diskuterat honom. Han är en bra spelare, men jag vet inte med förhandlingarna med den här marknaden. Jag kan föreställa mig att den här typen av spelare har stora möjligheter. För oss är det inte lätt, säger han enligt Sky Sports.

ANNONS

Pellegrino hoppas dock att klubben ska få in något nytillskott i januari.

– Förhoppningsvis kan vi ta in någon som kan hjälpa oss att bli starkare. Det är vårt mål nu. Vi vet att marknaden är svår, men vi jobbar på det.

Publicerad 2018-01-07 kl 10:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto