Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
41v

Uppgifter: Ingen Johnson till Blåvitt - siktar in sig på Rantie

Sam Johnsons övergång till IFK Göteborg ser inte ut att bli av, rapporterar Göteborgs-Posten. Anfallaren har velat bryta sitt avtal, men på grund av en kontraktstvist med den kinesiska klubben Wuhan Zall har Blåvitt nu strukit Johnson från sin lista på tänkbara anfallsvärvningar, skriver GP.

Enligt uppgifter till Aftonbladet, vilket även GP skriver att man fått bekräftade, riktar klubben nu i stället blickarna mot den tidigare Malmö FF-anfallaren Tokelo Rantie, 27. Aftonbladet skriver att Rantie skulle kunna skriva på gratis för IFK efter sin tid i turkiska Genclerbirligi.

Rantie såldes av MFF till Bournemouth 2013. 2016 flyttade han sedan till Turkiet. Totalt blev det 10 mål på 32 matcher i allsvenskan för Rantie.

 

Publicerad 2018-01-07 kl 17:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons