Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
40v

Kinesiska uppgifter: Dortmund har accepterat bud på 700 miljoner för Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang gjorde under måndagen två mål för Borussia Dortmund i träningsmatchen mot belgiska Zulte-Waregem. Frågan är hur många framträdanden till det blir för gabonesen i klubben. Aubameyang har ryktats vara på väg till Kina, och en flytt kan nu vara nära. Kinesiska Sina Sports skriver, enligt Metro, att Dortmund är överens med Guangzhou Evergrande om att sälja anfallaren för 63,5 miljoner pund – drygt 700 miljoner svenska kronor. Den kinesiska klubben ska enligt uppgifterna nu ha inlett slutförhandlingar med Aubameyang.
Det har tidigare rapporterats om att en övergång till Kina troligtvis sker till sommaren för 28-åringen.
Publicerad 2018-01-08 kl 23:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons