POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Stor chans att Thern återvänder till Sverige"

Simon Thern har den senaste tiden ryktats till Malmö FF. Nyligen stod det klart att den svenske mittfältaren inte åker med Heerenveen på lagets träningsläger i Spanien och en flytt i januari verkar högaktuell.

Under 2017 var Thern utlånad till AIK och återvände nyligen till Heerenveen, men i helgen uppgav Voetbal International att 25-åringen inte ingår i tränaren Jurgen Streppels framtidsplaner. Voetbal International skriver vidare att Heerenveen hoppas kunna göra sig av med Thern i vinter och att en återkomst till Sverige är trolig.

“Chansen att han återvänder till sitt hemland är stor”, skriver Voetbal International.

Publicerad 2018-01-08 kl 10:27

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå