Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
44v

Officiellt: City förlänger med talangen

I december gjorde Lukas Nmecha debut för Manchester Citys A-lag när han hoppade in i ligacupmötet med Leicester. Nu får 19-åringen, som är född i Tyskland men har representerat England på U-landslagsnivå, fått fortsatt förtroende. City förlänger kontraktet med Nmecha med tre år.

– Jag har älskat klubben sedan jag flyttade hit från Tyskland och jag har varit här i många år, så jag känner mig verkligen som en del av klubben, säger 19-åringen till Citys hemsida.

Publicerad 2018-01-11 kl 19:34

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons