POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

United lockar Sanchez med över fyra miljoner - i veckan

Manchester United vill ha Alexis Sanchez. Och man är berett att betala rejält för att det ska bli så, I alla fall om man får tro tabloiden Daily Mirror. Tidningen skriver under söndagen att klubben kan tänka sig att betala 30 miljoner pund (330 miljoner kronor) till Arsenal i övergångssumma – och ge Alexis Sanchez osannolika 400 000 pund (över fyra miljoner svenska kronor)– i veckan.

Både The Mirror och The Guardian skrev tidigare under söndagen att Sanchez inte skulle följa med den övriga truppen till mötet med Bournemouth, vilket senare bekräftades av Arsenal då man presenterade sin startelva. Enligt de båda tidningarna beror det på att Sanchez närmar sig en flytt till United.

Alexis Sanchez har bara sex månader kvar på kontraktet. Till en början såg allt ut att vara upplagt för en flytt till Manchester City, men under de senaste dagarna har rivalen United uppgetts trappa upp kampen.

På en presskonferens under lördagen förklarade managern José Mourinho hur man resonerar under nuvarande och kommande transferfönster.

– Vår trupp byggdes för att inte värva några spelare i januari. Vi byggde en trupp med en idé och filosofi som jag delar med Mr Woodward (vice vd) och ägarna som innebär att man normalt sett investerar under sommaren, säger han.

– Balansen i truppen sätts på sommaren om man inte har en dramatisk situation med ett galet antal skador och man tvingas till akutvärvningar. Men ibland kan det hända. Om det ligger en fantastisk möjlighet på bordet så kämpar man för den möjligheten.

 

Publicerad 2018-01-14 kl 12:03

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå