Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
38v

Uppgifter: Sigurjonsson nära utlåning - nobbar buden från Sverige

Fotbollskanalen har tidigare rapporterat om att Malmö FF visat intresse för den isländske mittfältaren Runar Mar Sigurjonsson. Sigurjonsson och Fouad Bachirou (som nu är klar för MFF) skulle i så fall fungera som ersättare till Erdal Rakip och Oscar Lewicki som vid tillfället satt på utgående kontrakt.

Sedan dess har Lewicki förlängt sitt avtal med MFF och nu rapporterar Sundsvalls Tidning att Sigurjonsson är nära en utlåning från Grasshoppers till St Gallen. Tidningen skriver att islänningen tackat nej till anbuden från Sverige och att han alltså i stället stannar i Schweiz.

ST rapporterar att flytten ser ut att bli officiell inom de närmaste dagarna.

Publicerad 2018-01-15 kl 19:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons