Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
39v

Norsk ytter uppges vara ett namn för Blåvitt

Mikael Ingebrigtsen har tackat nej till att förlänga sitt kontrakt med Tromsö. Nu uppger Göteborgs-Posten att det är en spelare som intresserar IFK Göteborg. Avtalet med den norska klubben löper ut till sommaren och enligt tidningen har Blåvitt nu hört sig för med Tromsö vad det skulle kosta att köpa loss 21-åringen.

Ingebrigtsen, har framför allt spelat på högerkanten under tiden i Tromsö. Under förra säsongen spelade han 27 matcher för Tromsö och noterades då för åtta mål.

Till tidningen säger sportchefen Mats Gren att man letar offensiva krafter.

– Vi letar efter forwards. Sen finns det andra typer än en klassisk forward. Det är inte fast bestämt om det är en djupledsgående eller en target. Det finns falska forwards som klarar av att spela i mellanytorna och har det som sitt största signum. Sen tittar vi på mittfältare också där vi är lite underbemannade på det centrala mittfältet. Vi tittar på både centrala mittfältare och yttrar, sa han nyligen, enligt tidningen.

Publicerad 2018-01-16 kl 18:24

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons