Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Norsk ytter uppges vara ett namn för Blåvitt

Sillybloggen

Mikael Ingebrigtsen har tackat nej till att förlänga sitt kontrakt med Tromsö. Nu uppger Göteborgs-Posten att det är en spelare som intresserar IFK Göteborg. Avtalet med den norska klubben löper ut till sommaren och enligt tidningen har Blåvitt nu hört sig för med Tromsö vad det skulle kosta att köpa loss 21-åringen.

Ingebrigtsen, har framför allt spelat på högerkanten under tiden i Tromsö. Under förra säsongen spelade han 27 matcher för Tromsö och noterades då för åtta mål.

Till tidningen säger sportchefen Mats Gren att man letar offensiva krafter.

– Vi letar efter forwards. Sen finns det andra typer än en klassisk forward. Det är inte fast bestämt om det är en djupledsgående eller en target. Det finns falska forwards som klarar av att spela i mellanytorna och har det som sitt största signum. Sen tittar vi på mittfältare också där vi är lite underbemannade på det centrala mittfältet. Vi tittar på både centrala mittfältare och yttrar, sa han nyligen, enligt tidningen.

Annons
Publicerad 2018-01-16 18:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto