Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
39v

"Omarsson på väg bort från Blåvitt"

Elias Mar Omarsson kan vara på väg att lämna IFK Göteborg, rapporterar GT. Den isländske anfallaren fick under fjolåret sparsamt med speltid i Blåvitt och nu skriver tidningen att en flytt från klubben kan vara nära förestående.

– Jag hoppas kunna ta en startplats och stannar gärna. Jag vill vara i ett lag där jag kan få spela och det tror jag att jag kan få här. Men samtidigt är det januari och man vet aldrig vad som händer. Dörren är ju öppen både när det gäller spelare ut och i, säger han till tidningen.

Enligt GT finns intresserade klubbar i Sverige, Norge och Schweiz för 22-åringen.

Publicerad 2018-01-16 kl 16:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons