Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Panathinaikos vill inte sälja Hult till Forest

Niklas Hult ligger i tvist med Panathinaikos, och har varit utanför lagets trupp i de senaste matcherna. Anledningen är att han har stämt sin klubb på grund av att han inte fått ut den lön han har rätt till.

I måndags kunde Fotbollskanalen avslöja att Championship-laget Nottningham Forest leder jakten på svenksen, men nu skriver grekiska SDNA att Panathinaikos ogärna vill sälja Niklas Hult till Nottingham Forest. Ska det ändå bli av vill Atenklubben ha mer än de 300 000 euro det spekulerats i. Orsak: Nottingham ägs av Evangelos Marinakis, också ordförande för Olympiakos, lokalrival till Panathinaikos. Klubben skulle hellre sälja den svensken backen till andra klubbar.

ANNONS

Paok och Anderlecht visar också intresse för Hult. Enligt grekiska uppgifter till Fotbollskanalen har Paok lagt ett bud på 1 miljon euro som dock nobbades.

Enligt grekiska uppgifter till Fotbollskanalen vill Paok, som ligger trea i ligan, ha Hult och man har lagt ett bud på 1 miljon euro som dock nobbades.

Publicerad 2018-01-17 kl 07:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto