Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
43v

Schweinsteiger förlänger med Chicago Fire

Den tyske mittfältaren Bastian Schweinsteiger har skrivit på ett nytt avtal med Chicago Fire i MLS. Kontraktet löper över 2018 och 33-åringen blir en så kallad “designated player”.

– Jag är väldigt glad över att ha förlängt med Chicago Fire och att få fortsätta det vi påbörjade under 2017. Förra året var ett väldigt speciellt ögonblick i min karriär, men jag känner mig inte klar utan en trofé. Men jag är säker på att vi kan skapa ytterligare en minnesvärd säsong med stöttning från våra fantastiska fans.

Schweinsteiger kom till Chicago under fjolåret efter att ha lämnat Manchester United. Laget åkte ut ur slutspelsrundans första omgång efter att ha förlorat med 4-0 mot New York Red Bulls. Schweinsteiger togs efter säsongen ut i  MLS All Star-lag.

Publicerad 2018-01-18 kl 16:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons