Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
38v

Uppgifter: Paok hoppas kunna snuva HIF på "Granen"

Helsingborgs ordförande Krister Azelius har uttryckt sig mycket positivt om möjligheterna att få hem Andreas Granqvist från Krasnodar efter VM i sommar.

– Jag har stora förhoppningar att kunna klä Granen i rött efter VM. Jag tror att vi kan ta hem denne landslagskapten i ett VM-lag direkt efter VM, det är min bestämda känsla, sa Azelius till HD i mitten på december.

Granqvist själv menade för en vecka sedan att ingenting var klart, och berättade också att Krasnodar jobbar hårt för att behålla honom.

– Vi får se vart det hamnar, men det finns väl chans att det blir så att jag flyttar hem. Men ingenting är bestämt ännu, sa “Granen” till Fotbollskanalen.

Nu hoppas Paok kunde blanda sig in i diskussionen. Enligt grekiska Gazetta så är klubben intresserat av att värva Granqvist. Paok ska ha varit i samtal med svenskens agent Martin Dahlin, men är enligt uppgifterna också medvetna om att det kommer att bli mycket svårt att lösa en övergång. Gazetta skriver att den grekiska klubben ser Granqvists höga lön i Krasnodar samt att en återvändo till Sverige ska vara mittbacken och hans familjs prioritet som de största hindren.

Publicerad 2018-01-19 kl 21:03

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons