Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
38v

Övergången nära - Rakip klarade läkarundersökningen

Under lördagsmorgonen kunde Fotbollskanalen berätta att Erdal Rakip skulle läkarundersökas av Crystal Palace under dagen. Mittfältaren lämnade Malmö FF i början på januari och sedan dess har Rakip varit på gång till Benfica, som lånar ut honom direkt till Palace.

Nu skriver Daily Mail att 21-åringen klarade läkarundersökningen under lördagen, och att övergången snart kan presenteras. Tidningen skriver vidare att managern Roy Hodgson tror mycket på Rakip efter att ha fått rapporter från Malmö FF, som han tränade 1985-1989.

Enligt portugisiska A Bola och O Jogo nobbade Rakip att gå på lån till Vitoria Guimaraes, som ville ha honom, något Fotbollskanalen skrev om tidigare i veckan.

Publicerad 2018-01-20 kl 22:56

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons