Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
38v

Guardian: Chelsea steppar upp intresset för Roma-duon

Det har tidigare rapporterats om att Chelsea är intresserat av Romas Edin Dzeko och Emerson Palmieri. Nu skriver ansedda The Guardian att Chelsea är redo att steppa upp sitt intresse för duon, då man är redo att betala 50 miljoner euro, drygt 490 miljoner kronor, för de båda.

Roma uppges vilja ha ytterligare 13,2 miljoner pund, knappa 150 miljoner kronor, för att släppa duon. Chelsea vill inte gärna betala så mycket, men uppges vara övertygade om att en överenskommelse kan nås.

Publicerad 2018-01-21 kl 11:43

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons