Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Vändningen: Armenteros kan fortfarande lånas ut till Utrecht

Fotbollskanalen har tidigare skrivit om att Samuel Armenteros ryktade lån till holländska Utrecht hotats av att Armenteros den 21 augusti i fjol spelade 45 minuter i en reservlagsmatch mot Heerenveen för sin förra klubb Heracles. Därför räknas det som att svensken redan representerat två klubbar i officiella sammanhang samma säsong, vilket i sin tur omöjliggör en flytt till en tredje (där säsongen fortfarande pågår).

Klubbarna har sedan försökt få Fifa att acceptera övergången trots allt, men har inte sett ut att lyckas. Utrecht-ägaren Frans van Seumeren är dock fortfarande hoppfull, berättar han för tv-kanalen RTV Utrecht. Enligt van Seumeren så gick det holländska förbundet KNVB till Fifa med ärendet, men Fifa i sin tur passade tillbaka. KNVB får därför själva avgöra om man ska göra ett undantag i reglerna, enligt van Seumeren.

ANNONS

Armenteros var inte med i Beneventos trupp till lördagens möte med Bologna.

Publicerad 2018-01-21 kl 15:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto