Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tyska tidningen: "AIK het kandidat till nästa destination för Ofori"

Sillybloggen

Ebenezer Ofori lämnade AIK för ett år sedan för tyska VfB Stuttgart. Denna säsong har speltiden dock varit knapp för den ghananske mittfältaren, som bara gjort en match i säsongens Bundesliga.

Tidigare har Kicker skrivit att Ofori fått klartecken att lämna klubben, och nu skriver tidningen även att det kan bli en återkomst i Gnaget för Ofori.

“Ebenezer Ofori verkar ha gjort stora framsteg i sin jakt på en ny klubb. En het kandidat är föreningen som ghananen kom ifrån för ett år sedan: AIK”, skriver man.

För tio dagar sade AIK:s sportchef Björn Wesström så här till Fotbollskanalen om drömmen som många AIK:are har att få tillbaka Ofori till svartgult:

– Drömmar på twitter och realism är inte alltid helt förenliga. Jag tror att det är bra att vi slår fast det. Sedan är det klart att det är en spelare som vi följer och som vi har kontakt med. Sedan får vi se hur hans situation utvecklar sig. Något annat än så har jag inte för avsikt att säga, sade Wesström då.

Annons

Du sade nyligen att ni tittar på att ta in en mittfältare till innan fönstret stänger. Passar Ofori in i den profil som ni tittar efter?
– Det är ingenting som jag spekulerar med offentligt. Det pratar vi om i tränarrummet.

Publicerad 2018-01-22 22:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto