Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
38v

Svante Ingelsson kan komma att lånas ut

Den 19-årige mittfältaren Svante Ingelsson har fått nöja sig med en match från start och ett inhopp i Udinese efter flytten från Kalmar FF. Och nu kan Ingelsson komma att lånas ut, det rapporterar tidningen Corriere dello Sport. Enligt tidningen är Pescara, just nu på en nionde plats i Serie B, en aktuell destination för Ingelsson. Enligt tidningen skulle det i så fall röra sig om ett lån med en köpoption. Samtidigt skulle Udinese låna in Francesco Zampano från just Pescara, samt hämta hem Mamadou Coulialy från samma klubb.

Publicerad 2018-01-23 kl 08:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons