Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
37v

Ingen Olsen - Palace har hittat ny målvakt

För en vecka sedan skrev Expressen att Crystal Palace ville köpa loss den svenske landslagsmålvakten Robin Olsen från FC Köpenhamn. Tränaren Ståle Solbakken menade dock att man inte mottagit något bud.

Nu uppger Cadena Ser att Palace istället har hittat en annan målvakt. Den spanska radiokanalen uppger att London-klubben värvar Getafes målvakt Vicente Guaita för åtta miljoner euro. 31-åringen ska redan ha genomgått läkarundersökning hos Crystal Palace.

Publicerad 2018-01-24 kl 07:48

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons