Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Blåvitts sportchef om att gå miste om Johnson: "Gråter inte över det här"

IFK Göteborg ville ha Sam Johnson, men den tidigare Dif-anfallaren valde Norge och Vålerenga. I appen Blåvitt Inifrån berättar Mats Gren om den uteblivna affären.

– Sam Johnson tackade nej till oss. Vi fick inte hit honom för att prata med Poya (Asbaghi, Blåvitts nye tränare). Jag ska inte gå in på detaljer, men att spela i norska ligan på konstgräs… Alla kan göra sina val, säger Gren i appen Blåvitt Inifrån enligt GT, och fortsätter:

– Om han kunde tjäna tre gånger så mycket pengar än här, så fine – där ligger inte vi. Det är viktigt för oss att ingen kommer hit för pengarna. Hade han velat komma hit för att bidra och sen kanske gå vidare, så absolut, då hade det varit perfekt. Men om man bara tittar på var man kan tjäna mest pengar… Då gråter jag inte över det här.

ANNONS

Det är dock ingen hemlighet att Blåvitt är ute efter förstärkningar.

– Vi behöver få in fler offensiva spelare – det tror jag att alla ser. Vi saknar två-tre positioner offensivt. Det är det vi sitter och tittar på nu.

Publicerad 2018-01-25 kl 16:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto