Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ingen dispens för Armenteros

Holländska NOS har dåliga nyheter för Samuel Armenteros: det blir inget spel för svensken i FC Utrecht. Klubben får inte dispens från det holländska fotbollsförbundet (KNVB) att låna anfallaren från Benevento.

Armenteros spelade 45 minuter i en reservlagsmatch mot Heerenveen för sin förra klubb Heracles. Därför räknas det som att svensken redan representerat två klubbar i officiella sammanhang samma säsong, vilket i sin tur omöjliggör en flytt till en tredje (där säsongen fortfarande pågår).

Ingen av klubbarna har ännu kommenterat uppgifterna. Alternativen är nu spel i en liga som inte inlett den nya säsongen (som i Norden) eller, mer troligt, bli kvar i Benevento och försöka slåss om en plats.

ANNONS
Publicerad 2018-01-26 kl 07:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto