Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
41v

Ingen dispens för Armenteros

Holländska NOS har dåliga nyheter för Samuel Armenteros: det blir inget spel för svensken i FC Utrecht. Klubben får inte dispens från det holländska fotbollsförbundet (KNVB) att låna anfallaren från Benevento.

Armenteros spelade 45 minuter i en reservlagsmatch mot Heerenveen för sin förra klubb Heracles. Därför räknas det som att svensken redan representerat två klubbar i officiella sammanhang samma säsong, vilket i sin tur omöjliggör en flytt till en tredje (där säsongen fortfarande pågår).

Ingen av klubbarna har ännu kommenterat uppgifterna. Alternativen är nu spel i en liga som inte inlett den nya säsongen (som i Norden) eller, mer troligt, bli kvar i Benevento och försöka slåss om en plats.

Publicerad 2018-01-26 kl 07:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons