Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
41v

Lasse Vibe på väg bort - klubben bekräftar

Dansken Lasse Vibe, firad målskytt i IFK Göteborg under 2013-2015, är på väg bort från sin engelska klubb Brentford. Vibe, som såldes av Blåvitt till just Brentford för mellan 13-15 miljoner, sitter på ett utgående kontrakt och nu bekräftar klubben att man förhandlar med en annan klubb.

På sitt twitterkonto skriver klubben att ”Dean (Smith, manager) bekärftar att Lasse vibbe missade dagens match på grund av att han förhandlar med en annan klubb, men samtidigt la han till att alla parter måste komma överens innan flytten blir klar”.

Vibe har den här säsongen gjort sju mål för Brentford. Laget spelar i The Championship.

Publicerad 2018-01-27 kl 19:56

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons