Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
37v

Sturridge uppges lånas ut till italiensk toppklubb

Liverpool-anfallaren Daniel Sturridge har under de senaste säsongerna haft svårt att få speltid i Premier League. Det har lett till att han bland annat placerats i Sevilla, Roma och Inter för en flytt till Spanien eller Italien.

Enligt Corrierre dello Sport ska nu Inter vara nära ett låneavtal, då klubben ska vara beredd att betala två miljoner euro för ett låneavtal, samtidigt som en utköpsklausul på 245 miljoner kronor ska vara inskriven i avtalet.

 

Publicerad 2018-01-27 kl 12:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons