Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
41v

Uppgifter: Real Madrid ute efter "Galactico"-trio

Real Madrid har haft en tung säsong i både den inhemska ligan och cupen. Laget är placerat på fjärdeplats i La Liga, 19 poäng bakom Barcelona, och åkte i veckan ut i Copa del Rey efter förlust mot Leganes. 

Enligt Daily Mail ska därför presidenten Florentino Perez vilja förstärka rejält i sommarens transferfönster med tre “Galacticos” – Tottenham-anfallaren Harry Kane, Chelsea-mittfältaren Eden Hazard och Manchester United-målvakten David De Gea.

Det uppges i sådana fall kosta klubben drygt 5,6 miljarder kronor.

Publicerad 2018-01-27 kl 09:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons