Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
38v

"Borussia Dortmund och Arsenal överens om Aubameyang"

Kicker ger anledning att tro att det bra är en tidfråga innan vi får höra Pierre-Emerick berätta att det alltid varit hans dröm att spela för Arsenal. Enligt tidningen är i alla fall Londonklubben och Dortmund nu överens om gabonesens övergång. Prislappen landar på 63 miljoner euro, knappa 620 miljoner kronor.

Övergången får också andra konsekvenser. Dortmund hämtar in anfallaren Anthony Modeste, tidigare Köln, från Tianjin Quanjian som ersättare. Olivier Giroud, som tidigare uppgetts aktuell som motvikt Aubameyangövergången, vill vara kvar i London och placeras av Kicker i Chelsea.

Ruhr Nachrichten uppger också att Arsenal och Dortmund i stort sett är överens. Tidningen sätter övergångssumma något högre än Kicker, till ”cirka 65 miljoner euro”.

Publicerad 2018-01-29 kl 08:11

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons