Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
37v

Officiellt: Rennes plockar in West Ham-anfallare

Den senegalesiske anfallaren Diafra Sakho har under säsongen haft svårt att få speltid i West Ham i Premier League. Efter en tids spekulationer, så blev det under måndagen klart att han lämnar West Ham för spel med Rennes i Ligue 1.

28-åringen har skrivit på ett kontrakt fram till juni 2020.

– Jag är väldigt glad över att komma till Rennes och Ligue 1. Jag ville aldrig gå till en annan klubb än Rennes. Presidenten (Olivier Létang) har jobbat hårt för min ankomst. Jag kände av det och efter samtal med honom, så övertygade han mig om att skriva på för klubben, säger anfallaren till klubbens hemsida.

Sakho hann i år göra två mål på 14 matcher för West Ham i Premier League.

Publicerad 2018-01-29 kl 12:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons