Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ny klubb in i kampen om Krafth

Emil Krafth fortsätter att ryktas bort från Bologna. I går skrev Gazzetta dello Sport att Hellas Verona var ute efter svensken, och i dag lägger tidningen till Crotone, där Marcus Rohdén också spelar.

Krafth har under vintern fått allt mindre speltid i sitt italienska klubblag Bologna. Mellan perioden 25 november fram till den 30 december satt Krafth 90 minuter på bänken under sex ligamatcher i rad – och i en intervju med Fotbollskanalen var han öppen med att situationen inte var bra. Svenskens agent Patrick Mörk sa i förrgår till Fotbollskanalen att ett lån kan bli aktuellt.

Crotone ligger på 17:e plats i Serie A.

ANNONS
Publicerad 2018-01-30 kl 07:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto