Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
37v

Ny klubb in i kampen om Krafth

Emil Krafth fortsätter att ryktas bort från Bologna. I går skrev Gazzetta dello Sport att Hellas Verona var ute efter svensken, och i dag lägger tidningen till Crotone, där Marcus Rohdén också spelar.

Krafth har under vintern fått allt mindre speltid i sitt italienska klubblag Bologna. Mellan perioden 25 november fram till den 30 december satt Krafth 90 minuter på bänken under sex ligamatcher i rad – och i en intervju med Fotbollskanalen var han öppen med att situationen inte var bra. Svenskens agent Patrick Mörk sa i förrgår till Fotbollskanalen att ett lån kan bli aktuellt.

Crotone ligger på 17:e plats i Serie A.

Publicerad 2018-01-30 kl 07:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons