Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
37v

Officiellt: Leicester-anfallaren återvänder till Ryssland

Leicesters nigerianske anfallare Ahmed Musa har i år haft svårt att få speltid med klubben i Premier League och har endast spelat en match i Carabao Cup. Det har därför spekulerats om en flytt från England, vilket under tisdagen blev verklighet.

CSKA Moskva gick under tisdagen ut med att klubben lånar in anfallaren under den resterande delen av säsongen, vilket blir en efterlängtad återkomst för CSKA-supportrarna. Musa gjorde mellan 2012 och 2016 över 100 matcher för den ryska klubben och var med och vann den ryska ligan tre gånger och den ryska cupen en gång.

Musa gjorde under den förra säsongen två mål på 21 matcher för Leicester i Premier League.

Publicerad 2018-01-30 kl 10:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons