Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
37v

Officiellt: Demba Ba flyttar till Turkiet

Den senegalesiske anfallaren Demba Ba har hittat en ny klubb. Han lånas ut från sin kinesiska klubb Shanghai Shenhua till den turkiska högstaligaklubben Göztepe under den resterande delen av säsongen.

32-åringen har sedan sommaren 2015 tillhört den kinesiska klubben, men lånades under förra vintern ut till turkiska Besiktas och återvänder nu alltså till Süper Lig. Anfallaren har som bekant även ett förflutet i Newcastle och Chelsea i Premier League.

Göztepe ligger på sjundeplats i Süper Lig.

Publicerad 2018-01-31 kl 17:29

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons