Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
41v

Uppgifter: Inget AIK för Ofori - lånas ut till MLS

Ebenezer Ofori har under säsongen haft svårt att ta en plats på VfB Stuttgarts mittfält i Bundesliga. Ofori har tidigare kopplats ihop med en återkomst till AIK, som han lämnade för ett år sedan, men nu kommer det nya uppgifter om ghananen.

Det är sajten ghanasoccernet.com som skriver att Ofori lånas ut från Stuttgart till MLS-klubben New York City under ett år. “Ofori kommer att åka till USA under nästa vecka för att genomgå en läkarundersökning”, skriver sajten.

Publicerad 2018-01-31 kl 19:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons