Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
37v

Wenger bekräftar Aubameyang i läckt video: "Goda nyheter"

Pierre-Emerick Aubameyang kommer av allt att döma att lämna Dortmund för spel i Arsenal. På en video som läckt ut på nätet hörs managern Arsène Wenger bekräfta för klubbens egen kanal, Arsenal Media, att affären nu är klar.

– Det är goda nyheter. Vi behöver spelare som kan ge oss mer offensiv kraft. För tillfället är vi inte effektiva nog. Jag hoppas att han kan ge oss det. Han har en stor chans framför sig, han vill göra bra ifrån sig i Premier League. Han ska känna sig välkommen och det är absolut goda nyheter, säger Wenger.

Den gabonesiska anfallaren fångades under gårdagen på film då han uppgavs ta flyget från Dortmund till London.

Publicerad 2018-01-31 kl 08:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons