Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
49v

Uppgifter: Storklubbar rycker i Real Madrid-mittfältaren

Real Madrids kroatiske mittfältare Mateo Kovacic har, sedan han skrev på för den spanska jätten, haft svårt att få regelbunden speltid i La Liga. Enligt uppgifter till spanska AS ska nu flera storklubbar vara intresserade av att värva mittfältaren.

Enligt As ska engelska klubbarna Manchester United och Tottenham, men även Inter och Juventus vara ute efter kroatens underskrift. Däremot ska dock Real Madrid ha nobbat förfrågningarna, då klubben vill behålla stjärnan.

Tidigare har även Roma kopplats ihop med 23-åringen.

Publicerad 2018-02-05 kl 12:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons