Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Marca: Lewandowski vill till Real

Robert Lewandowski uppges vara aktuell för Real Madrid. Det är Marca som har satt fart på det gamla ryktet igen och den polske landslagsstjärnan uppges söka nya utmaningar efter fyra säsonger i Bayern München. Den spanska tidningens förstasida pryds av en bild på 29-åringen som sägs vara ute efter ett sista stort kontrakt innan karriären går mot sitt slut.

Polacken hade ett bra 2017 när han kom tvåa i Bundesligas skytteliga, strax efter Borussia Dortmunds tidigare striker Pierre-Emerick Aubameyang. Dessutom vann Lewandowski VM-kvalets skytteliga och är numera Polens meste målskytt i landslagssammanhang.

ANNONS

En eventuell flytt till huvudstadsklubben blir aktuell först till nästa säsong när transferfönstret öppnar igen. Lewandowski har kontrakt med Bayern till 2021 så Real lär få öppna plånboken rejält om polacken ska bli Los Blancos nya spjutspets.

Publicerad 2018-02-07 kl 10:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto