Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
39v

Officiellt: Araba flyttar till Finland

Den engelske anfallsbesten Hakeem Araba har hittat en ny klubb. Han skrev under onsdagen på ett kontrakt över den kommande säsongen med PS Kemi i den finländska högstaligan Tipsligan. Han ansluter till föreningen som bosman, då han i fjol lämnade Örgryte IS efter att ha hjälpt kvar klubben i superettan.

– Stark, förtjänad toppspelare. Han är inte bara en targetspelare, han kan också ta löpningar bakom backlinjen. Araba blir till stor hjälp för ett ungt lag, säger Kemi-tränaren Jari Åhman till klubbens hemsida.

Kemi kom i fjol på niondeplats i Tipsligan.

Publicerad 2018-02-07 kl 12:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons