Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
40v

Officiellt: Göteborg värvar finländsk landslagsspelare

Göteborg FC har gjort ett starkt transferfönster. Klubben har redan värvat in Julia Roddar, Olivia Schough och Loes Geurts och gjorde under onsdagen klart med finländska landslagsspelaren Emma Koivisto, som senast Florida State Seminoles i USA.

23-åringen har tränat med laget i två veckor och var med på klubbens träningsläger i Danmark, där hon startade som ytterback i träningsmatchen mot Fortuna Hjörring. Det räckte för att spela till sig ett kontrakt med den damallsvenska klubben.

Koivisto har gjort 25 landskamper för det finländska landslaget.

Publicerad 2018-02-07 kl 16:59

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons